Categories
News

Уште повеќе слобода во новите VOZZi пакети

Апликацијата VOZZi секогаш се стреми да ги следи вашите потреби и да ги слуша вашите желби. Со задоволство прифаќаме предлози, пофалби и критики, бидејќи нашата цел е да ви ја обезбедиме најдобрата услуга за да ви помогнеме на патот кога ви е најпотребно, на начин кој најмногу ви одговара.

Овој пат бевме водени од идејата да ви ги поедноставиме работите и да ви дадеме поголема слобода кога патувате. Главната новина е што на местото на досегашните премиум пакети: EU1, EU2 и EU3, кои територијално покриваа различни земји, доаѓаат пакетите VOZZi Evropa и VOZZi Evropa Max, кои ги обединуваат сите европски земји.

На пример, ако сте го имале пакетот EU1, бидејќи најчесто патувате низ регионот, сега во пакетот VOZZi Evropa, покрај земјите од регионот, ги има и сите европски земји. За 2499 MKD цела Европа во едно пакување!

Покрај оваа новина во територијалната покриеност, пакетите VOZZi сега имаат и дополнителни поволности.

VOZZi Evropa Max пакет кој освен што го покрива азискиот дел на Турција, вклучува и поправки во сервисот до 400 евра, хотелско сместување до 72 часа до 70 евра по лице на ден и изнајмување автомобил до 96 часа до 100 евра дневно. И сето тоа, за 2499 MKD!

За повеќе информации за пакетите кликнете ТУКА.

Доколку сте активен корисник на стари пакети, ќе можете да ги користите додека не истечат, но доколку сакате да се префрлите на некој од новите пакети, ќе треба да се јавите во нашиот оперативен центар на +381114019919 за повеќе информации.

VOZZi МК, таканаречениот национален пакет, сега има уште посилни придобивки, па наместо една мала поправка и една услуга за чување на вашиот автомобил на нашиот паркинг, во новиот пакет VOZZi МК овие услуги се дуплираат. Неговата цена сега е 1499 MKD и вклучува еден подарок пакет VOZZi 40, што е исто така еден од новитетите во новото пакување.

Станува збор за опција со која со секој купен или надграден пакет добивате можност да израдувате некого со подарок во вид на еден пакет VOZZi помош на пат.

● со пакетот VOZZi MK можете некому да му подарите VOZZi 40,

● со пакетот подарок VOZZi Evropa ќе имате два пакети VOZZi 40, и

● Со пакетот подарок VOZZi Evropa Max добивате еден пакет VOZZi МК.

Доделување на бесплатен пакет е можно еден месец од датумот на купување, односно надградба на пакетот.

VOZZi 40, таканаречениот локален пакет, повеќе нема да биде продажен пакет на начинот на кој беше досега, туку ќе може да се доделува само како подарок. Иако е подарок пакет, тој има вредност од 499 MKD, што е важно доколку сакате да се префрлите од него на некое од поголемите пакувања, бидејќи во тој случај за поголемо пакување ја плаќате само разликата во цената. На пример, ако некој ви даде пакет помош на пат VOZZi 40, а вие сакате да го надградите VOZZi МК на тој пакет, наместо 1499 MKD, колку што чини овој пакет, ќе платите само 1000 и со заштеда, ќе имате VOZZi МК пакет во траење од 12 месеци.

Пакетите сè уште се врзани за личност, а не за возило, што значи дека можете лесно да повикате помош преку апликацијата VOZZi ако имате лоша среќа додека сте во кој било автомобил.

За повеќе информации за пакетите кликнете ТУКА.

Leave a Reply